Mikrolån med betalningsanmärkning

Den som haft problem med ekonomin och blivit drabbad av betalningsanmärkning kan få det tufft att låna pengar på många ställen. Det är ofta svårt att få ett lån beviljat så länge anmärkningen är aktuell. En räddning kan då vara att det ofta går att teckna mikrolån med betalningsanmärkning.

Teckna mikrolån med betalningsanmärkning

Vid ansökan om ett lån utför ofta långivaren en kreditupplysning på aktuell låntagare. Visar det sig att låntagaren sitter med en betalningsanmärkning är det i de flesta fall så att lånet inte blir beviljat.

En fördel med mikrolån är att det ofta går att få ett sådant beviljat trots att du sitter med en betalningsanmärkning. I de flesta fall är lånesummorna så pass låga att långivaren väljer att inte göra en grundläggande koll av din ekonomiska bakgrund. Dessutom är konkurrensen bland långivarna så pass stor att det är en viktigt del av affärsidéen att bevilja mikrolån trots betalningsanmärkning.

Sitter du med betalningsanmärkning och är i ett akut behov av en mindre finansiell lösning kan alltså mikrolån vara lösningen för just dig.

mikrolån med betalningsanmärkning